TAK UPDATE SEKEJAP....HAR HAR HAR HARUN !! ~

BZ NI !! HAR HAR HAR !!
Lately, aku memang jarang-jarang nak update blog.WAH DAH BERBULAN LAMENYE...HAHAHA...erm, jarang-jarang nak blogwalking maa.Disebabkan kejarangan itu maka blog ni macam terbiar kejap. nak kata busy bebenor..idok ler pulak..skg ni aku byk abiskan masa men empire and allies kt fesbuk ni(ramai kaum men game ni). lgpn rasanya mood nak mengupdate tu tak mari lagi ler. yela,stail aku ni kalo nak buat entry ni kena ada jiwa. baru boleh taip dengan panjang lebar and letak gambo2 untuk dibahan bersama. Tapi takpe..aku post kan jugak skit2 la ape yg aku rase menarik la nnt...huhuhu


P/S : korang faham kan? tak faham tanye la sama itu hud hud laa hahahaha!!~

2 COMMENT:

{ FyzaLovato } at: 24 August 2011 at 08:10 said...

teheeee .. sy pon suka main ampire&allies :)

{ JalelBenAman™ } at: 30 August 2011 at 19:48 said...

boleh la add saya...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...