RESTORAN VAGINA YANG PELIK SIRI 1....

SALAM SAYANG KUCI KUCI... ari ni aku nak kongsi crita pasal name restoran ni...RESTORAN VAGINA....yaa itu name yg diberi oleh owner yg baru(dulunya berasal dari nama restoran AL-SYED) pada tahun 2000 kalo tak silap la...aku slalu melepak di restoran ni santai-santai pagi petang siang malam smbil borak2 ngan kwan2 aku...

dari pndangan hujung bangunan...terpapar signboard yang mengherankan kpd sesiapa yg melihatnya buat pertama kali...hehehe...ada jugak yg berfikiran songsang terhadap perkataan ini....yekot..


-apabila dpt call atau sms untuk melepak di sini..

"lepak la jom" "aku kt vagina ni" "mane ko" "lokasi??? " "jom lepak vagina"  -  semuanya disini...di sms aku...

yang paling best bagi aku adalah waktu tgk bola...kt sini rata2 bangsa -bangsa yg hebat seperti arsenal,chesea,M.united,Liverpool akan berkumpul di sini sambil perang ngan kata2 saiko untuk menyakitkan hati penyokong pihak lawan..biasa la kdai mamak katerkan...


then ader staf2 yg dikenali dan diberi nama jolokan seperti S.K(suara kecil), CHANDRAN(BOTAK), ALI(ni baik pnya muslim slalu g surau utk smbyg) dan ade beberapa lagi la yg aku x nk tau pun nme diorang...

budak kaki DOTA (Dunia Org Tanpa Awek) jugak terlibat melepak kt sini selepas semalaman bermain game di cc atas restoran ni..

dan jugak rakan2 merangkap artis waktu malam untuk menguji kelantangan dan kemerduan suara mereka di karoke2 yg berdekatan..sbb siang mereka bekerja...

juga ada group2 yg bernama pren lepaking dari fb yg suka lepak di sini...


tidak lupa juga peminat alleycat yg meminta aku mskkan gamba die kt sini dgn penuh gaya...



yg len tu akan ku beritahu kelak ye.masa x byk..nnt update lagi..aku dpt sms berita tergempar ni...huhuhu


p/s : tempat ku bertemu dgn NEIL...sifu ni hao ma???

4 COMMENT:

{ GematriA™ } at: 11 April 2011 at 13:34 said...

p/s : tempat ku bertemu dgn NEIL...

ayat ni sungguh GAY okay!
seram sejuk aku..


weh, jangan letak nama aku yang tu.. kantoi dowh..

hahahaha..

{ JalelBenAman™ } at: 11 April 2011 at 13:51 said...

name restoran pun da vgina..hahaha..ala diorang bukannye tau name ko pun...hahaha..melainkan ko yg ngaku...wahahahaha!!~ kantoiii!!~

Anonymous at: 11 April 2011 at 18:51 said...

tipu!! gbr last bukan vagina!!...hahahaha....keep it up fren as a blogger! gud job

{ Jurutera Perunding LC } at: 18 April 2011 at 21:47 said...

ye ye ye .. nie la tmpt lepak ain n kawan2 .. mizz korang sume ... bila mau lepak ... huaaaa .. masing2 sepi jewwww ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...